Новости

Избавляемся от нежелательных волос с помощью лазерной эпиляции

 Лазерная эпиляция не только позволяет надолго забыть о нежелательном волосяном покрове, но и улучшает внешний вид кожи.

Подробнее >

Какой должна быть декоративная косметика в 2020? На примере ТМ PAESE

В этой статье мы расскажем о косметике PAESE, которая, как мы считаем, должна быть в вашем хит-листе обязательных покупок. 

Подробнее >

Правильный подход к диагностике и укреплению здоровья - клиника семейной медицины

Все человечество сегодня находится в заложниках у CORONAVIRUS – самого неизведанного вируса, который уже ворвался в жизнь украинцев. 

Подробнее >

13 зимових турів у казкове Закарпаття

Зима - 10 родзинок Закарпаття (3дні/2ночі - 1295 грн.)
Дата 17.01.2020 (наступний 24.01.2020). Місто виїзду: Львів


Дивовижний та всеохоплюючий тур в якому в безпосередній близькості зможете відчути на собі всю силу та красу культури, звичаїв та історії мешканців Закарпаття. На Вас чекає один з найчарівніших та найромантичніших палаців в Україні - палац графів Шемборнів, який оточений прекрасним парком з екзотичними рослинами, розташованим серед карпатських гір. 

Охопить своєю величністю найпотужніша фортеця в Україні - Замок "Паланок". В Берегові зануритесь басейни з унікальною термальною водою, а також проведете дегустацію найароматніших вин різних марок і втому числі вин приватних господарів. Продегустуєте багато найрізноманітніших видів сиру з вином, який є найкращим в Україні й виготовлється по швейцарській технології, ті кому припаде до душі смак зможуть придбати ці сири по цінах від виробника. 

В столиці лозоплетіння України хможете придбати найрізноманітніші вироби з лози, а також оглянути ферму  в якій живуть плямисті олені, зустріч з якими приносить радість та  позитивні емоції всім відвідувачам. В одному з наймальовничіших Карпатських містечок Міжгір'ї зможете піднятись на гору Маковицю (750м) по канатно-крісельному підйомнику, де для Вас відкриються неймовірні краєвиди на карпатські хребти Ґорґани та Боржава.

В Келечині спробуєте лікувальної води зі своїм унікальним складом із високим вмістом заліза. На завершення відвідаєте найпрекрасніший водоспад Шипіт, який завжди зачаровує своєю красою та притягує до себе увагу і захоплення знов, і знов.

Деталі туру і бронювання https://karpaty.rocks/tour/lviv/zyma-10-rodzynok-zakarpattya

Тур-відпустка "6 днів у зимових карпатах" (6днів/5ночей- 2595 грн.)
Дата 18.01.2020 (наступний 15.02.2020). Місто виїзду: Львів


В перший день туру на Вас чекає відвідання найпрекраснішого в Україні водоспаду Шипіт, після чого підніметесь канатно-крісельною дорогою на гору Гимба. В Берегові зануритесь в теплі термальні води. В Ужгороді прогуляєтесь історичною вулицею Корзо, де оглянете найвідоміший міський храм Катедральний Хрестовоздвиженський собор, один з найстаріших  в Україні замків, Закарпатський музей архітектури та побуту та культову корчму "Деца у нотаря". Відвідаєте найпотужнішу фортецю в Україні яка знаходиться на одинокій вулканічній горі в Мукачеві, також за наявності вільного часу можна оглнути каплицю св. Мартина, палац Ракоці та прекрасну зелену ратушу. 

Відпочините в сучасному відпочинковому комплексі "Термальні води Косино" в якому є 5 басейнів  7 саун, фонтани-джакузі з "кавою", "вином", "пивом", "паленкою" та фонтан-ілюзія "Золотий кран здоро'я" висотою 15,5 м. Відвідаєте ферму "Карпатський буйвол" яка розташована неподалік Чорної гори, що у Виноградові, на даний час в фермі знаходиться понад 30 карпатських буйволів за якими можна спостерігати та скуштувати чи купити різні сорти буйволячого чи овечого сиру, щоб підтримати місцевих ентузіастів які намагаються врятувати найпівнічнішу популяцію буйволів в світі. 

В столиці лозоплетіння України Ізі, зможете побачити й придбати вироби з лози -  від простих побутових предметів до неймовірних мистецьких виробів. В Крайниково відвідаєте найстаріший з усіх дерев'яних храмів Хустщини - церкву св.Михайла яка оточена старими прекрасними й сильними дубами-однолітками. Побуваєте в діловому центрі Європи. Діловий тому що там живуть ділові люди, а центр європи - тому що тут встановлено кам'яний  знак на якому написано: "Постійне, точне, вічне місце. Дуже точно, зі спеціальним приладом, виготовленим в Австро-Угорщині, за шкалою меридіанів та паралелей, встановлений центр Європи. Рік 1887". 

В Верховині, в Гуцульському етнографічному центрі Вас гостинно запросять на концерт-екскурсію в приватний гуцульський музей побуту та музичних інструментів ім. Романа Кумлика, у вас буде можливість сфотографуватися в гуцульському одязі, відчути смак справжньої гуцульської бринзи, спробувати живе пиво "Верховина", яке зварене на кришталево чистій карпатській воді з баварського найякіснішого солоду та хмелю. В легендарному селі Криворівня ви побачите збережену класичну церкву Пресвятої Богородиці та хату-музей "Гуцульська ґраджа". 

На топ-1 гірськолижному курорті  в Україні  Буковель зможете здійснити підйоми канатно-крісельною дорогою на вершину г. Буковель (1115 м) звідки відкривається чудовий краєвид на Чорногірський хребет та Ґорґани. Яскравим завершення туру стане відвідування відомого кліматичного курорту який розташований в долині річки Прут яка протікає між мальовничими горами  в дивовижно живописному місці, де можна побачити на власні очі цей неймовірно красивий наче в казці заворожуючий водоспад "Прибій" та дерев'яний ресторан "Гуцульщина".


Лижний тур на Драгобрат і Гуцульські забави (4дні/3ночі- 2595 грн.)
Дата 23.01.2020 (наступний 13.02.2020). Місто виїзду: Львів


1 день: виїзд зі Львова (08:00) - Рогатин (огляд дерев’яної церкви святого Духа (1598р), центру міста, привертають увагу костел святого Миколая (XV ст.), збудований в готично-ренесансному стилі та готично-барокова церква Різдва Пресвятої Богородиці (XIV ст.) - Коломия (екскурсія в музей Гуцульщина, Музей писанки, дерев’яна церква Благовіщення (1587р.), ратуша (1877р.) та обід) - Верховина (дегустація живого пива “Верховина”, поселення в гуцульські садиби).

2 день: сніданок і виїзд (08:00) - Буковель/Драгобрат (вільний день) - Верховина (повернення 20:20).

3 день: сніданок і виїзд (08:00) - Буковель/Драгобрат (вільний день) - Верховина (повернення 19:20, Гуцульська забава).

4 день: сніданок і виїзд (08:00) - Верховина (екскурсія й фотографування в гуцульському одязі в музеї “Тіні забутих предків”, екскурсія-концерт в музеї ім. Романа Кумлика та відвідування музею “Хата-стая” і купівля бринзи) - Криворівня (огляд церкви) - Верхній Ясенів (обід) - Яремче (огляд водоспаду, закупи сувенірами) - Львів (повернення о 22:30).


"Від Маняви до Драгобрату" (2дні/1ніч - 895 грн.)
Дата 18.01.2020 (наступний 15.02.2020). Місто виїзду: Львів


Цей тур починається з  відвідин одного з найбільших духовних центрів Західної України - "Український Афон". Продовжується відвідуванням та ознайомленням з Історико-ахітектурним заповідником "Скит Манявський" біля якого розташований один з найпрекрасніших і найвищих водоспадів "Манявський водоспад" - вода в ньому падає з висоти 20 метрів. 

Відвідування селища Ясіня відомого на весь світ завдяки шедевру гуцульської дерев'яної архітектури церкви Вознесіння Господнього, яка занесена у список світової спадщини ЮНЕСКО. Яскравим завершенням стане відвідання гірськолижного курорту Драгобрат, що розташований на схилах Свидовця на висоті 1300-1700м де відкриваються одні з найгарніших краєвидів в Українських Карпатах. Тут буде можливість покататися на лижах чи сноуборді.

Деталі туру і бронювання https://karpaty.rocks/tour/lviv/zyma-vid-manyavy-do-dragobratu

"Закарпатські пригоди + Party в Закарпатті" (2дні/1ніч - 895 грн.)
Дата 18.01.2020 (наступний 01.02.2020). Місто виїзду: Львів


Дивовижний і насичений тур в якому ви відвідаєте цікаві архітектурні пам'ятки, побачите найбільших птахів сучасного світу - страусів, відвідаєте равликову ферму на якій зможете спробувати дуже смачне й корисне м'ясо без холестерину яке готують на надсмачних соусах та вині, побачите процес їх вирощування. Оціните чудовий смак та аромат Берегівських вин, які відомі на весь світ. Відвідаєте дегустаційний зал в Ботарі в якому посмакуєте різними видами леквару (повидла), ковбасами із свині-монголиці та екологічними соками. 

Зануритесь в термальні джерела в Велятино в яких крім оздоровлення отримаєте і великий заряд позитиву та задоволення. Феєричним завершенням туру стане концертно-розважальна програма "Party в Закарпатті" на якій Ви краще пізнаєте звичаї та культуру Закарпатського краю, відвідаєте майстер-клас з чардашу, візьмете участь в конкурсах, забавах та вікторинах, розважитесь на святковій програмі з народними та естрадними піснями та танцями.


Закарпатські пригоди і Свято глінтвейну (2дні/1ніч - 895 грн.)
Дата 18.01.2020 (наступний 01.02.2020). Місто виїзду: Львів


В програмі туру: Верхня Грабівниця (огляд карпатського бункера), Мукачево (обід), Берегово (купання в новому термальному басейні), Берегівське вулканічне низькогір’я (дегустація вин), Берегівський район (поселення в садиби сільського зеленого туризму, концертно-розважальна програма “Закарпатський глінтвейн”), Ботар (дегустація повидла і ковбас), Велятин (купання в термальному басейні), Хуст (обід і огляд страусиної ферми), Нижнє Селище (дегустація равликів).

Деталі туру і бронювання https://karpaty.rocks/tour/lviv/zakarpatski-prygody-svyato-glintveynu
 
"Озеро Синевир та водоспад Шипіт" (1 день - 549 грн.)
Дата 18.01.2020 (наступний 01.02.2020). Місто виїзду: Львів


Наймальовничіші та найчарівніші краєвиди від яких перехоплює подих на заворожує увагу - це місце де з висоти 15 м між скелями, неймовірними каскадими в прекрасну гірську долину спадає водоспад Шипіт, який бере свій початок аж з підземного джерела на полонині Боржава. Навіть мить перебування тут захоплює думки та допомагає поєднатися з природою та надає життєвих сил і почуття повного оновлення. Найчарівніший Синевирський перевал українських Карпат в якому знаходиться незрівнянної краси озеро Синевир ( в народі називають - "Морське око") з кришталево чистою водою та захоплюючими гірськими краєвидами. В реабілітаційному центрі бурого ведмедя - є можливість побачити цих тварин в природньому середовищі їх існування.

В програмі туру: Пилипець (огляд водоспаду Шипіт та обід), Синевирський перевал (фотографування та огляд карпатських панорам), Національний парк “Синевир” (реабілітаційний центр бурого ведмедя та перехід до озера), Келечин (дегустація унікальної мінеральної води).

Деталі туру і бронювання https://karpaty.rocks/tour/lviv/ozero-synevyr-ta-vodospad-shypit
 
Релакс-тур "Термальне Закарпаття" (2дні/1ніч - 895 грн.)
Дата 18.01.2020 (наступний 25.01.2020). Місто виїзду: Львів


Тур розпочинається в відвідування середньовічного замку барона Перені в Чинадієво - в якому ви побачите досить цікавий тогочасний інтер'єр та не менш цікаві, таємничі та захоплюючі підземні ходи та спальню Ілони Зріні. Забудете про всі буденні клопоти  та чудово відпочините в сучасному відпочинковому комплексі "Термальні води Косино" який має в своєму складі 5 басейнів та 7 саун, фонтани-джакузі та фонтан-ілюзію "Золотий кран здоров'я". 

На околицях Берегова, де повно енергії сонця та де росте найкращий виноград за бажанням можете продегустувати багато видів оксамитових й ароматних вин, які славляться на весь світ чудовим ароматом та смаком. В Ужгороді прогуляєтесь історичною вулицею Корзо, де оглянете найвідоміший міський храм Катедральний Хрестовоздвиженський собор, один з найстаріших  в Україні замків, Закарпатський музей архітектури та побуту та культову корчму "Деца у нотаря". 

В бальнелологічному курорті  в Лумшорах, який знаходиться на полонині Руна - найбільшому підніжжі українських Карпат, Вас варитимуть в величезних металічних чанах на повільному вогні в мінеральній сірководневій воді, за бажанням "варіння в чані" можна чергувати  з купанням в холодній воді. Такого роду процедури залишають не тільки позитивні й незабутні враження, але й оздоровлюють опорно-руховий апарат і надають ефект омолодження на оновлення організму вцілому.

Деталі туру і бронювання https://karpaty.rocks/tour/lviv/relaks-tur-termalne-zakarpattya
 
"Сиро-Винний тур Закарпаттям" (2дні/1ніч - 895 грн.)
Дата 18.01.2020 (наступний 25.01.2020). Місто виїзду: Львів


В цьому турі ви ознайомитесь зі звичаями, культурою, релігією та історією мешканців Закарпаття, відвідаєте найкращі місцеві страви бойківської, лемківської та угорської кухонь. Зачарує Вас красою один з найчарівніших та найромантичніших палаців в Україні - палац графів Шемборнів який оточений прекрасним парком з екзотичними рослинами, розташованим серед карпатських гір. 

Охопить своєю величністю найпотужніша фортеця в Україні - Замок "Паланок". В Берегові зануритесь басейни з унікальною термальною водою, а також проведете дегустацію найароматніших вин різних марок і втому числі вин приватних господарів. Продегустуєте багато найрізноманітніших видів сиру з вином, який є найкращим в Україні й виготовлється по швейцарській технології, ті кому припаде до душі смак зможуть придбати ці сири по цінах від виробника. 

В столиці лозоплетіння України зможете придбати найрізноманітніші вироби з лози, а також оглянути ферму  в якій живуть плямисті олені, зустріч з якими приносить радість та позитивні емоції всім відвідувачам. В одному з наймальовничіших Карпатських містечок Міжгір'ї зможете піднятись на гору Маковицю (750м) по канатно-крісельному підйомнику, де для Вас відкриються неймовірні краєвиди на карпатські хребти Ґорґани та Боржава.

В Келечині спробуєте лікувальної води зі своїм унікальним складом із високим вмістом заліза. На завершення відвідаєте найпрекрасніший водоспад Шипіт, який завжди зачаровує своєю красою та притягує до себе увагу і захоплення знов, і знов.  

Деталі туру і бронювання https://karpaty.rocks/tour/lviv/zyma-syro-vynnyy-tur-zakarpattyam

"Карпатські новинки за 5 днів" (5днів/4ночей - 1895 грн.)
Дата 12.02.2020 (наступний 18.03.2020). Місто виїзду: Львів


Насичений своєю різноманітністю та цікавітю цей тур зачарує Вас починаючи з першого дня - де ви зануритесь в найвідоміші термальні джерела та фонтани-джакузі  з "кавою", "вином", "пивом", "паленкою" та фонтан-ілюзію "Золотий кран здоров'я" висотою 15,5 м які подарують Вам не тільки незабутні позитивні емоції й відчуття але й принесуть користь здоров'ю. Відвідаєте середньовічний замок барона Перені, який зачарує Вас цікавим тогчасним інтер'єром, потаємними ходами та спальнею Мужньої Ірини Зріні. 

Далі серед мальовничих вулканічних гір зануритесь в лікувальні термальні джерела  з високим вмістом йоду та брому. В Хусті на власні очі зможете оцінити живописні руїни Хустського замку, побуваєте на страусиній фермі. Для модників та модниць цікавим місцем стане Хустська фабрика головних уборів "Хуст-Фільц", де один з найбільших в Європі асортимент капелюшків. В Перечині зможете оцінити надзвичайно велике різноманіття сирів від місцевих сироварів які часто й вдало експерементують. Оглянете церкву св. Покрови в Кострино.

Відпочинете та поповните сили в трьох чанах із мінеральною водою, турецькому хамамі із джакузі, руській бані з гідромасажною бочкою, япоській бані та фінській сауні і все це в одному місці - "Ужанські Купелі".

Побачите один з кращих дерев'яних храмів світу - церкву Соборору Пресвятої Богородиці, яка занесена до світової спадщини ЮНЕСКО. Відвідаєте диво природи Кам'янецький водоспад, а точніше це цілий каскад із них висотою понад 7 метрів в Національному природному парку "Сколівські Бескиди". 

І на завершення туру побуваєте в історико-культурному державному заповіднику "Тустань" - надзвичайно мальовничий та чарівний комплекс екзотичних форм і витворів у вигляді скель які утворені з гряди каменів-пісковиків посеред  Карпат, який доречі був важливим стратегічним пунктом і входила в лінію Карпатської лінії оборони ще з славетних часів Київської Русі.

Деталі туру і бронювання https://karpaty.rocks/tour/lviv/karpatski-novynky-za-5-dniv

Замок Паланок, термальні води Косино і Берегівське низькогір'я (1день - 550 грн.)
Дата 14.02.2020 (наступний 08.03.2020). Місто виїзду: Львів


В Програмі туру: Найпотужніша Мукачівська фортеця в Україні - замок “Паланок” (XIV ст.), каплиця св. Мартина (XIV ст.), палац князів Ракоці (1663р.) та прекрасну Мукачівська зелена ратушу (1903р.).

Супер-сучасний відпочинковий комплекс “Термальні води Косино” розташований у дубовому гаю, який має 5 басейнів, 7 саун, а середня температура в термальних басейнах + 41 °C. 

Тут є найбільші в Україні фонтани-джакузі з “кавою”, “вином”, “пивом”, “паленкою” та фонтан-ілюзія “Золотий кран здоров’я” висотою 15,5 метра. 

Берегівське вулканічне низькогір’я - околиці Берегова здавна на весь світ славляться своїми винами, які мають чудовий аромат і велике багатство смакових властивостей. 

Це завдяки вулканічним породам, на яких росте виноград та енергії сонця, адже саме тут найбільше сонячних днів у Закарпатті.


Алко-тур "Хмільне Закарпаття" (2дні/1ніч - 895 грн.)
Дата 22.02.2020. Місто виїзду: Львів


Тур в якому вам не буде часу нудьгувати від довгих розповідей про багату культуру, довгу історію, неймовірну кількість відомих людей. 

Тут на вас чекають гостинність та відкритість щирих людей, які з радістю познайомлять з найрізноманітнішими видами  вина, наливок та смачної домашньої їжі. 

Відчуття повного розслаблення та відриву від земних турбот подарують вам занурення в термальний басейн та відпочинку в найліпших цімборів. В програму також входять
міні-екскурсії зі сценками з життя горян та веселі алко-квести.

Дні проведення туру: субота-неділя (як добре піде, то до понеділка).

В програмі туру: Верхня Грабівниця (огляд бункера), Мукачево (обід), Косино (купання в термальних басейнах з вина, кави, пива та палинки), Берегово (дегустація вин і палинок), Берегівський район (ночівля в садибах сільського туризму), Іза (оленяча ферма), Міжгір’я (споживання живого пива), Колочава (обід, міні-екскурсія, алко-квест та сценки з життя горян), Келечин (дегустація і набирання похмільної води), Подобовець (дегустація настоянок від Пітю Палинкоша).

Деталі туру і бронювання https://karpaty.rocks/tour/lviv/alko-tur-hmilne-zakarpattya

Відпочинковий тур "Варишська палачінта" (2дні/1ніч - 895 грн.)
Дата 28.02.2020. Місто виїзду: Львів


В програмі туру: Верхня Грабівниця (огляд бункера), Чинадієво (обід), Барвінок (купання в термальному басейні), Берегівський район (садиби сільського туризму, поселення о 20:00, вечеря), Косино (купання в термальному басейні), Мукачево (екскурсія замком, вільний час на фестивалі та  обід).

"Варишська палачінта" – це фестиваль-ярмарок з нагоди проводів зими та початку весни. В його рамках учасники пектимуть палачінти (млинці) з різними начинками та соусами, а також будуть пригощати гостей вином, медом, сирами та стравами місцевої кухні. Розважати гостей будуть фольклорні колективи та конкурси.

 

Look дня

новый день-
-новый образ