Новости

Избавляемся от нежелательных волос с помощью лазерной эпиляции

 Лазерная эпиляция не только позволяет надолго забыть о нежелательном волосяном покрове, но и улучшает внешний вид кожи.

Подробнее >

Какой должна быть декоративная косметика в 2020? На примере ТМ PAESE

В этой статье мы расскажем о косметике PAESE, которая, как мы считаем, должна быть в вашем хит-листе обязательных покупок. 

Подробнее >

Правильный подход к диагностике и укреплению здоровья - клиника семейной медицины

Все человечество сегодня находится в заложниках у CORONAVIRUS – самого неизведанного вируса, который уже ворвался в жизнь украинцев. 

Подробнее >

Тонка грань жіночності: коллекція ароматів Gucci Flora

Безумовно кожен парфум - це окрема грань кожної жінки, різний відтінок її настрою і навіть небезпека, яку вона в собі ховає. Такий маркетинговий хід визначає всю колекцію Gucci Flora і привертає до нього особливу увагу.


Цей парфум має вельми приємні і багато в чому універсальні ноти, які подобаються практично всім. Хіба є жінки, яким не сподобається запах садових квітів? Це поєднання є цілком класичним і визначає популярність даної лінійки духів від Gucci. Такі духи сьогодні - це вибір модниць, дівчат зі смаком, яким подобається відчувати свіжість і літній настрій.

Gucci Flora by Gucci Emerald Gardenia - це вельми успішної творіння будинку моди Gucci. Аромат втілює справжню жіночність і елегантність. Духи можна сміливо віднести до фруктово-квіткового формату, при цьому складна структура аромату робить його по-справжньму унікальним.

Соковита і стигла груша і кисло-солодкі ягоди дуже добре розкриваються в верхніх нотах аромату. Екстракт пачулі залишає легкий шлейф і створює ту саму ауру загадковості.

Варто сказати, що аромат по-істині багатий і витончений. Цим і відрізняється Gucci Flora, рівно як і стійкістю, здатної витримувати 12-годинний марофон.

Він по-різному може розкриватися як на свіжому повітрі так і в приміщенні. На вулиці він по-істині яскравий і свіжий, доповнюється пахощами Пачули і червоних ягід. В приміщенні – він вигідно підкреслює вашу жіночність та сексуальність.

У зимовий час набуває особливої цінності, коли запах квітів і ягід буквально забувається.

Сприйняття аромату Gucci by Flora


Ця лінійка не має чіткого розмежування за віком, він дуже універсальний. При цьому сприймається він на жінках різного віку по-різному. Неймовірна приємна насолода доповнюється кислинкою і пряністю для створення благородної спрямованості аромату. Він прекрасно підкреслює молодість своєї володарки, при цьому в більш зрілому віці жінка, яка ним користується на очах молодіє. Можливо Gucci by Flora - це і є секрет еліксиру молодості? Хто знає - це потрібно випробувати на собі і дізнатися думку оточуючих.

Як Gucci by Flora сприймається в зрілому віці?


Пристрасність та чуттєвість - це те, що виділяється цим ароматом в зрілому віці його власниці. Увага чоловіків притягається просто чудово, так як аромат володіє своєю сексуальною енергією, якої охоче ділиться з оточуючими.

Зрілі власниці Gucci by Flora говорять про елегантність, ніжність і вишуканості аромату. Оксамитове звучання гарденії в ароматі Gucci Flora by Gucci Emerald Gardenia полягає в витонченому поєднанні ягід і пачулі. Саме тому вся серія Gucci by Flora така універсальна: на різний вік, погоду, настрій і випадок.

Важливо, щоб аромат дарував настрій навіть тоді, коли зовнішніх стимулів для цього немає. Це властивість вбудовано в усі аромати Gucci by Flora.

Варто відзначити дизайн духів, він в огранюванні, в різних кольорах з легендарним бантиком від Gucci і характерною кришечкою. Якщо порівнювати дизайн пляшки Gucci Flora by Gucci Emerald Gardenia з попередницею 2012 року, можна виділити відмінності, які роблять аромат по-істині стильним і сучасним.

Аромати Gucci by Flora наймодніші сьогодні, стильні і екстравагантні. Витончений і яскравий дизайн упаковки роблять його ідеальним подарунком зі смаком. Композиція по-справжньому неповторна і неперевершена. Такий подарунок буде дійсно універсальним і з ним не можна промахнутися.

Де купити аромат?


Сьогодні в Україні працює інтернет-магазин Notino, який заслуговує на довіру за рахунок своєї репутації, швидкою доставкою в Україну, зручним замовленням і ціною. Купуючи в Notino знаєш - ти робиш вигідну покупку з Європи і можеш забрати її в одній з точок видачі в Україні, яких безліч. Оплата і доставка - зручні і прості, що виділяють Notino.ua на тлі будь-яких інших онлайн продавців. Сьогодні дуже складно купити щось нове, ексклюзивне і оригінальне, коли ми говоримо про покупку аромату для себе або на дарунок. У цьому Notino.ua - лідер ринку, а це означає, що покупку потрібно робити тут, так як у вас є безліч переваг, включаючи всі ваші права як споживача, приємну ціну, швидку доставку, 100% автентичність товару, що купується.

Якщо ви шукаєте в ароматі втілення жіночої елегантності і легкості, який буквально наповнює вас образами ягід і квітів. Такий ефект - візитна картка Gucci by Flora.

Подарунок для себе, на День Святого Валентина, 8 березня або День народження кращої подруги - ти сама вирішуєш який привід буде ідеальним для того, щоб придбати знакові парфуми від Gucci by Flora. Notino.ua зробить твою покупку бездоганною!

Look дня

новый день-
-новый образ
Читайте на Dress-code.com.ua: Закрыть Наверх