Новости

Избавляемся от нежелательных волос с помощью лазерной эпиляции

 Лазерная эпиляция не только позволяет надолго забыть о нежелательном волосяном покрове, но и улучшает внешний вид кожи.

Подробнее >

Какой должна быть декоративная косметика в 2020? На примере ТМ PAESE

В этой статье мы расскажем о косметике PAESE, которая, как мы считаем, должна быть в вашем хит-листе обязательных покупок. 

Подробнее >

Правильный подход к диагностике и укреплению здоровья - клиника семейной медицины

Все человечество сегодня находится в заложниках у CORONAVIRUS – самого неизведанного вируса, который уже ворвался в жизнь украинцев. 

Подробнее >

На що звернути увагу, перш ніж замовити професійний набір кісточок для макіяжу

Займаючись макіяжем професійно, чи просто роблячи це для щоденно – неможливо обійтись без кісточок для макіяжу. Адже завдяки їм можна не тільки наносити косметику, а й виконувати мейкап у різних техніках, використовувати різні лінії та кольори та в цілому зробити образ цікавішим. 

Саме тому варто мати у своєму арсеналі набір пензликів для макіяжу. Такий комплект вже буде містити усі необхідні для вас кисті, і це буде більш вигідним рішенням – придбати комплекс пензликів замість декількох кісточок окремо. 


Набір кісточок для макіяжу – які аспекти враховувати перед покупкою?

Наявність базових кісточок у наборі

Дуже важливо, щоб базовий набір кісточок для макіяжу задовольняв усі ваші потреби й дозволяв вам виконувати мейк в усіх бажаних вами техніках. Які ж пензлі є базовими й мають міститися у складі набору?

     - Пензлик для пудри – допоможе рівномірно й тонким шаром нанести пудру на обличчя.

     - Пензлик для рум’ян – для повноцінного макіяжу складно обійтися без завершального штриха у вигляді рум’ян, тому вам необхідна кисть, яка рівномірно нанесе і розтушує колір на щоках.

     - Щіточки для нанесення тіней – завдяки їх формі та різним розмірам пучків можна регулювати насиченість й зону роботи, а натуральний ворс делікатно працює зі шкірою навколо ока.

     - Пензлик для помади –  створений для промальовування чітких контурів і розподілу навіть стійкої помади, а також може використовуватись для олівця. 

     - Пензлик для стрілок і тонких ліній – незамінний інструмент для дрібної роботи. Ідеально підійде для пропрацювання тонких деталей та малювання навіть найтонших моментів.

     - Пензлик для брів – тонкий та зручний для промальовування брів та надання їм виразності, з іншої сторони має йоржик, що допоможе вам розчесати та акуратно вкласти брови.

Важливими аспектами є також якість інструментів, їх виготовлення та зручність. Варто звертати увагу на те, як довго прослужать вам кисті. Розглянемо ці аспекти детальніше:

Якість кісточок


Напевно, є найважливішим аспектом, якому має відповідати набір кісточок для макіяжу. Якість є не тільки показником довговічності інструментів, що, безумовно, має відповідати ціні. А й безпосередньо впливає на результат макіяжу, на те, як нанесеться косметика, і навіть на сприйняття інструменту шкірою.

     - Ворс – неякісний ворс може спричинити висипання й подразнення, та гірше впорається з розподілом косметики по шкірі. Варто обирати кисті з якісним та приємним на дотик натуральним чи синтетичним ворсом, завдяки якому можна делікатно пропрацювати різні ділянки обличчя.

     - Сама кисть і її збірка – кисті із залишками клею, неякісної збірки чи просто непрактичної довжини також можуть завадити під час макіяжу. Обирайте кисті, що зручно лежать у руці і є міцними та надійним.

Ергономічність набору 

Він має відповідати саме вашим потребам і зручностям.

Наявність місткості для зберігання 

Набір професійних кісточок для візажиста має бути не тільки функціональним – а й компактним та мобільним, тому буде краще купити набір пензлів для макіяжу із наявним тубусом, чохлом чи ковриком для зберігання.

Купити професійний набір пензлів для макіяжу WoBs – найкращий вибір для вашої роботи 

Купити набір пензлів для макіяжу буде найкращим рішенням, адже він вже містить усе необхідне для створення ідеального мейкапу. А купити набір кісточок для макіяжу від WoBs – найкращим, адже їх кисті створені з максимальною увагою до деталей. Знайомтеся з українським виробником кісточок для макіяжу, який відкриє нову еру ваших мейкапів – WoBs Brush.

Їхній асортимент містить великий вибір наборів пензлів – від базових до професійних. Вобс гарантує вам якість і увагу до своїх покупців, адже їх менеджери допоможуть вам обрати набір згідно з вашими потребами. Переходьте на сайт wobs.ua, щоб замовити онлайн набір кісточок для макіяжу прямо зараз.

 

Look дня

новый день-
-новый образ
Читайте на Dress-code.com.ua: Закрыть Наверх