Новости

Избавляемся от нежелательных волос с помощью лазерной эпиляции

 Лазерная эпиляция не только позволяет надолго забыть о нежелательном волосяном покрове, но и улучшает внешний вид кожи.

Подробнее >

Какой должна быть декоративная косметика в 2020? На примере ТМ PAESE

В этой статье мы расскажем о косметике PAESE, которая, как мы считаем, должна быть в вашем хит-листе обязательных покупок. 

Подробнее >

Правильный подход к диагностике и укреплению здоровья - клиника семейной медицины

Все человечество сегодня находится в заложниках у CORONAVIRUS – самого неизведанного вируса, который уже ворвался в жизнь украинцев. 

Подробнее >

Розрахувати масу тіла можна онлайн

За даними ВООЗ у світі нараховується близько 2 мільярдів людей з надмірною вагою, і ця цифра постійно зростає. І хоча наразі всі намагаються подолати пандемію коронавірусу, ожиріння також класифікується як епідемія 21-го століття. Вона приносить у  наше життя серцево-судинні захворювання, діабет, проблеми з опорно-руховим апаратом, передчасне старіння і смерть. Свого часу великий філософ Гіпократ помітив, що випадкова швидка смерть буває більше у людей із зайвою вагою, менше − у худих. Вони помирають від інфарктів, інсультів. Ожиріння призводить до порушення дихальної функції, адже жир обмежує амплітуду дихальних рухів і зумовлює задишку навіть при помірних фізичних навантаженнях. 

Окремі неприємні індивідуальні аспекти, такі як пітливість, хропіння різко знижують якість життя людини. Неестетичний зовнішній вигляд зумовлює обмеження під час просування по службі, сімейні конфлікти. І зовсім неправильно говорити, що ожиріння – це тільки естетична проблема. Це проблема здоров’я в цілому, і якщо вона з’явилася, її потрібно вирішувати негайно шляхом схуднення і постійного контролю ваги тіла. Допоможе вирішити її калькулятор маси тіла. Це коректний спосіб визначення, чи загрожує ваша вага вашому здоров’ю.


Поради щодо корекції ваги

Якщо ви визначили, що у вас надлишкова вага, ви зможете скоригувати її за допомогою калькулятора калорій, щоденно підраховуючи їх (дивіться тут: tablycjakalorijnosti.com.ua). Якщо ожиріння досягло великих меж (потрібно втратити близько 50% ваги), − знадобиться консультація дієтолога та інших медичних фахівців. Скористайтесь проведеними розрахунками ІМТ, проведіть клінічні обстеження. Не завадять також ультразвукові дослідження і оцінка стану внутрішніх органів: шлунково-кишкового тракту, дихальної, серцево-судинної системи. Все потрібно робити тільки через погодження із лікарем, щоб розробити індивідуальну програму схуднення і врахувати можливі ризики та виникнення побічних ефектів. Налаштуйтесь на те, що:

     - худнути потрібно поступово, певні обмеження у їжі – це стрес для організму;
     - період активної втрати може тривати довго: від 3-4 місяців до року і більше;
     - може виникнути слабкість, сонливість, інколи – головні болі і підвищення тиску.


Часто люди, які отримали позитивний результат схуднення, дуже бояться, щоб вага не повернулась знову, - загрузить калькулятор калорій на смартфон і постійно користуватись ним. Психологи стверджують, що саме переживання через повернення лишніх кілограмів призводять до збільшення апетиту. «Щоб заспокоїтись, треба поїсти». І деякі не витримують, починають їсти і набирають ще більшу вагу.  Це дуже важливий психологічний чинник, який потрібно враховувати завжди. Якщо починаєте переживати з цього приводу, біжіть у спортивний зал, катайтесь на велосипеді,  займайтесь йогою, закохуйтесь !!!! Справжні почуття кохання роблять з людиною дива. Передивіться радянський фільм «Закоханий за власним бажанням», знятий режисером Сергієм Микаеляном у 1982 році. Худніть з розумом і оптимізмом!

Look дня

новый день-
-новый образ
Читайте на Dress-code.com.ua: Закрыть Наверх