Новости

Избавляемся от нежелательных волос с помощью лазерной эпиляции

 Лазерная эпиляция не только позволяет надолго забыть о нежелательном волосяном покрове, но и улучшает внешний вид кожи.

Подробнее >

Какой должна быть декоративная косметика в 2020? На примере ТМ PAESE

В этой статье мы расскажем о косметике PAESE, которая, как мы считаем, должна быть в вашем хит-листе обязательных покупок. 

Подробнее >

Правильный подход к диагностике и укреплению здоровья - клиника семейной медицины

Все человечество сегодня находится в заложниках у CORONAVIRUS – самого неизведанного вируса, который уже ворвался в жизнь украинцев. 

Подробнее >

Натуральна косметика - відданість природним компонентам

Про компанію

ТОВ «Натуральна косметика» затверджено на базі Лабораторії натуральної косметики, яка входила в склад АТЗТ «Інститут «ВНІІХІМПРОЕКТ» (м. Київ). Необхідність створення компанії виникла у зв’язку з інтенсивним ростом виробництва косметичних засобів. Підприємство має 35-річний досвід роботи в парфюмерно-косметичній галузі.

Головне в роботі ТОВ «Натуральна косметика» - відданість природним компонентам. На власних виробничих потужностях виготовляється більш ніж 1000 найменувань косметичної продукції, надаються послуги по розробці і випуску косметичної продукції на контрактній основі.

Наша продукція виготовлена на основі рослинних і ефірних масел. Натуральні масла, що входять до складу косметики, полегшують проникнення активних компонентів, які зволожують, живлять та захищають шкіру.

Ідеально збалансована формула кожного косметичного засобу забезпечує комплексну дію, направлену на збереження життєдіяльності клітин і сповільнення процесу старіння.

Косметика серії «КОНОПЛЯНА ОЛІЯ» - цілюща турбота про Вашу шкіру


Конопляна олія є натуральним засобом підтримки краси та здоров’я. 

Саме тому, впродовж століть конопляна олія використовувалася як ідеальний засіб для догляду за шкірою, для вирішення таких проблем зі шкірою, як дерматит, сухість шкіри, псоріаз та багато інших.

Олія конопель містить до 75% поліненасичених жирних кислот (гамма-лінолева кислота, омега-6 і омега-3), вітаміни А, D, Е, а також різноманітні фітостероли, фосфоліпіди, вітаміни і мінерали – це пояснює широкі терапевтичні можливості олії конопель як діючого компонента.

Натуральна косметика серії «Конопляна олія» для догляду за шкірою, виготовлена на основі таких натуральних олій як: насіння конопель, персика, оливи, ши, чаульмугри, лімнантеса білого, солодкого мигдалю.

Високі проникаючі властивості дозволяють активним компонентам проникнути до глибоких шарів епідермісу, активно відновлюючи гідроліпідний баланс шкіри,забезпечуючи її пружність і гладкість.

До складу серії «Конопляна олія входить: засоби по догдяду за шкірою обличчя, тіла та волосся.

Косметика серії «Кокос» – натуральний, ефективний і безпечний  догляд  за Вашою шкірою 

Олія кокоса славилася ще з часів Клеопатри, і вважалася незамінним для підтримки жіночої молодості та краси. Її активно використовували в якості поживного і омолоджуючого засобу для шкіри, і так само активно використовують і по сьогоднішній день.

Кокосова олія має зволожуючу, живильну, пом’якшувальну і протизапальну дію. Втомленій і  в’янучій шкірі регулярне використання косметики на основі кокосової олії допоможе стати пружною і підтягнутою, дозволяючи буквально за секунди пом'якшити і розгладити шкіру, надавши їй гладкий і бархатистий вигляд.

Корисні властивості кокосової олії обумовлюються її складом, основний відсоток якого – це лауринова, міристинова та інші насичені жирні кислоти, а також природні антиоксиданти, вітаміни С, А, Е і найсильніший зволожувач - гіалуронова кислота. 

При нанесенні на шкіру олія створює невидимий шар, який оберігає її від ультрафіолетового випромінювання при тривалому перебуванні на сонці, а в мегаполісах - зменшує шкідливу дію агресивного навколишнього середовища. 


До складу серії «КОКОС» входить: засоби по догдяду за шкірою обличчя та тіла

Серія «Масло ШИ  та Інка інчі»  - це, без перебільшення, дивовижна серія для догляду за обличчям та тілом

По догляду за обличчям - це засобі активної регенерації шкіри обличчя , що здатні попередити появу зморшок, відновити тонус  та пружність шкіри. Креми та молочко забезпечать шкірі повноцінне живлення, зволоження та захист. Засоби для тіла зроблять вашу шкіру доглянутою та підтягнутою.

Враховуючи нові тенденції у виробництві косметичних засобів додали в лінійку наступні активні інгредієнти:

PatcH2O -  інгредієнт, який розроблено спеціально для підтримки оптимального рівня гідратації рогового шару, тим самим забезпечуючи миттєве та тривале зволоження,
знижує епідермальний втрату вологи і протягом 48 годин гарантує шкірі комфорт.
Ефект зволоження помітний відразу, а після закінчення тритижневого терміну можна відзначити явне поліпшення якості шкіри: вона стає не просто зволоженою, але і м'якою, еластичною і гладкою.

МАСЛО Інка Інчі. Прекрасний зволожувач, який корисний для відновлення водно-ліпідного балансу сухої, збезводненої і ослабленої шкіри. Діє протизапально і активізує регенерацію шкірного покрову, вбирається не полишаючи неприємної жирності.
Захищає шкіру від шкідливих факторів середовища. Має властивість загоювати ранки, запобігає виникненню розтяжок, комплексна дія масла сприяє вирівнюванню шкірного рельєфу і поліпшенню текстури шкіри.

Екстракт чая матча - ботанічна назва: порошок листя камелії китайської. В матчі в 137 разів більше антиоксидантів, ніж у звичайному зеленому чаї. Кофеїн допомагає привести шкіру в тонус і захистити від шкідливих  впливу навколишнього середовища.  

     - виводить токсини зі шкіри завдяки наявності амінокіслоти тіанін;
     - розгладжує мімічні зморшки;
     - зменшує запальні процеси;
     - бореться з підвищеною жирністю шкіри.

Матчу стимулює синтез колагену, що робить його відмінним активом в боротьбі проти старіння шкіри. Заспокоює всі типи шкіри.

Масло ШИ 
     - глибоко зволожує і живить шкіру
     - розгладжує зморшки і омолоджує шкіру
     - стимулює вироблення колагену і прискорює регенерацію тканин;

Всі засоби компаніїї «Натуральна косметика» спрямовані на підтримку Вашою КРАСИ!

Наши Контакти

Адреса: м Київ, вул.Бондарська, 5/7

Телефони: (044) 299 -99-16, (044) 299-99-18, (067) 249-3643

E-mail:




Look дня

новый день-
-новый образ
Читайте на Dress-code.com.ua: Закрыть Наверх