Новости

Избавляемся от нежелательных волос с помощью лазерной эпиляции

 Лазерная эпиляция не только позволяет надолго забыть о нежелательном волосяном покрове, но и улучшает внешний вид кожи.

Подробнее >

Какой должна быть декоративная косметика в 2020? На примере ТМ PAESE

В этой статье мы расскажем о косметике PAESE, которая, как мы считаем, должна быть в вашем хит-листе обязательных покупок. 

Подробнее >

Правильный подход к диагностике и укреплению здоровья - клиника семейной медицины

Все человечество сегодня находится в заложниках у CORONAVIRUS – самого неизведанного вируса, который уже ворвался в жизнь украинцев. 

Подробнее >

Як обрати кухонний ківш?

Кухонний ківш ідеально підходить для різноманітних видів діяльності, які потребують роботи з великим посудом, а також для особливих досліджень, що вимагають фантазії та кмітливості. Та давайте спочатку розберемося, що ж таке ківш?


А кухонний ківш – це певний вид посудини з довгуватою ручкою для зачерпування та розливання рідини (такої як вода, мед, вино тощо) або вимірювання сипких продуктів (наприклад, борошна). Такий предмет можна знайти на будь-якій кухні гарної господині, адже саме такий здавалося б простий елемент стане в пригоді під час приготування різноманітних рецептів.

Кухонний ківш: матеріали

Ківшики можуть виготовлятись з абсолютно різних матеріалів, але найбільш популярними серед них є:

Пластик. Універсальний матеріал, який не вбирає запахи, легко миється, відносно легкий і його важко пошкодити. Відмінно підходить для різноманітних цілей.

Метал. Має високий діапазон температур, міцний і практичний. Корисно для приготування їжі на вогні, охолодження та широкого спектра робіт з регулювання температури.

Кераміка. Ідеальний матеріал для певних способів приготування та зберігання. Дозволяє обробляти навіть найделікатнішу їжу чи продукти. Він не вбирає запахи та легко миється.

Кухонний ківшик: переваги

Такий посуд ідеально підходить для активного відпочинку, зберігання та транспортування їжі. Саме відерце є універсальним помічником у багатьох випадках завдяки своїй великій і глибокій формі, а наявність ручки забезпечує мобільність і комфорт. Окрім цього існує безліч переваг використання ківшика. Ось деякі з них:

     - характерна подовжена ручка - полегшує використання предмета.

     - компактність - місткість об'ємом 1 л займає дуже мало місця та водночас дозволяє приготувати порцію їжі для 1-2 дорослих осіб;

     - приємний дизайн – зазвичай кухонні ківшики мають лаконічну форму, тому при належному догляді вони стануть чудовим доповненням на будь-якій кухні;

     - простота догляду – ківшики можна мити разом з рештою посуду в посудомийній машині.

Ківш кухонний: розмір

Для того, щоб отримати максимум від ківшика, обирайте рецепти на основі обсягу приготування, який ви очікуєте. Розміри визначаються зовнішнім краєм і можуть коливатися від 12 до 25 см. Найбільш поширений розмір основної частини – 16 см. Стандартні предмети мають глибину 9 см і об'єм 0,6-5,0 л. Вибираючи найкращий варіант, уникайте моделей із тонкими стінками та дном.


Look дня

новый день-
-новый образ
Читайте на Dress-code.com.ua: Закрыть Наверх