Новости

Избавляемся от нежелательных волос с помощью лазерной эпиляции

 Лазерная эпиляция не только позволяет надолго забыть о нежелательном волосяном покрове, но и улучшает внешний вид кожи.

Подробнее >

Какой должна быть декоративная косметика в 2020? На примере ТМ PAESE

В этой статье мы расскажем о косметике PAESE, которая, как мы считаем, должна быть в вашем хит-листе обязательных покупок. 

Подробнее >

Правильный подход к диагностике и укреплению здоровья - клиника семейной медицины

Все человечество сегодня находится в заложниках у CORONAVIRUS – самого неизведанного вируса, который уже ворвался в жизнь украинцев. 

Подробнее >

Базовий одяг з нетиповими принтами! Фото

Всі ми щодня зазираємо у шафу з роздумами “що б мені сьогодні одягнути?”. І щиро радіємо можливості розширити свій гардероб. В сучасну епоху Інтернету, не обов’язково витрачати на шопінг цілий день, бігаючи з купою сумок з магазину у магазин. Щоб замовити одяг, достатньо просто відволіктись на кілька хвилин від роботи або посидіти на дивані з ноутбуком перед сном і у кілька кліків купити вподобану річ з доставкою ледь не додому. Але в шаленому потоці пропозицій все важче знайти щось варте уваги.


Для тих, хто цінує індивідуальність, цікавими будуть базові речі від Українського бренду Artystuff, який робить одяг у стилі street-кежуал. Власне виробництво дозволяє робити речі більш “крафтовими” - дизайнерські фасони, обмежені серії та індивідуальний підхід до кожного клієнта. Більшість речей принтована авторськими ілюстраціями від street-art команди “Граффіт”. 


Тематика принтів різноманітна - від стародавніх етнічних візерунків до сучасних патріотичних символів. Також є оригінальні інтерпретації улюблених образів - Сови, Серця, Берегині та знаків зодіаку. Всі принти вибираються та наносяться вручну методом термопереносу. Магія бренду Artystuff в тому, що повсякденну річ типу футболки чи світшоту вони перетворюють у полотно для картини, створюючи одяг як мистецтво.


Тож якщо у гардеробі з’явилось місце для толстовки з принтом або душа бажає нової сукні, варто ознайомитись з асортиментом товарів від вітчизняного бренду Artystuff.

Look дня

новый день-
-новый образ
Читайте на Dress-code.com.ua: Закрыть Наверх